Джон Бівер - Слово підбадьорення

«Ви вже одружені 29 років. Який секрет вдалого шлюбу?

-Я постійно захоплююся своєю дружиною. Якщо у твого сусіда трава зеленіша - це означає, що ти не поливаєш свою траву. Я безперервно кажу Лізі: «Ти чудова. Ти бажання серця мого. Ти неперевершена". Для чого я це роблю? По-перше, це допомагає їй розквітати, бо жінка відображає любов свого чоловіка. По-друге, це допомагає моєму серцю бути завжди закоханим у неї. Сила і життя у владі язика. Лізі зараз 51 рік. Нещодавно вона була в Києві і один лікар їй сказав: «Я думав, що Вам ще й сорока немає». Вона відповіла: «Це тому, що мій чоловік мене дуже любить». Запам'ятайте, жінка є відображенням любові свого чоловіка »-

ця цитата дуже популярна в соціальних мережах. Її «постять» собі дівчини і жінки різного віку, віруючі в Бога і не визнають Його існування. А її автор - Джон Бівер, один з найвідоміших американських проповідників сучасності.

Джон народився 2 червня 1959 року в США, штаті Кентуккі.

У 1979 році, у віці 20 років, Джон прийняв Христа. У січні цього року Джон Бівер був народжений згори, а в червні був хрещений Святим Духом.

«Незабаром після того, як я був врятований, ми з дружиною міркували над історією про жінку, яка принесла алавастровий посудину з миром до свого дому фарисея і омила Ісусу ноги своїми сльозами, помазала Його ступні маслом. У той час як жінка робила це, фарисей подивився на неї з презирством і подумав, що якби Ісус був справжнім пророком, він не дозволив би цій блудниці це зробити. Ісус подивився на Симона фарисея і сказав:

"У одного позикодавця було два боржники: один був винен п'ятсот динаріїв, а другий п'ятдесят; Як вони ж не могли заплатити, простив він обом. Скажи ж, котрий із них більше полюбив його? "(Луки 7: 41-42). Симон відповів, що той, кому прощено п'ятсот динаріїв, полюбив його більш, так як йому більше прощено. Ісус сказав, що Симон розсудив справедливо!

Я сказав своїй дружині: "Іноді мені шкода, що я не був торговцем наркотиків, злодієм або яким-небудь іншим злочинцем до того, як зустрів Ісуса. Я б любив Його більше, тому що мені було б більше прощено. Я хочу любити Його як можна сильніше! "У той час як ми продовжували ще говорити про це, Господь сказав мені:" Джон, ти не зрозумів, що Я цим хотів сказати. Це стосувалося стану серця Симона. Він вважав цю жінку великий грішницею, а себе відносив до іншої категорії людей, набагато кращої, і що йому потрібно буде пробачити тільки трохи. Я сказав: "Іди в скелю, і сховайся у порох від страху Господнього і від пишноти Його величі!" (Ісаї 2: 10-11). В Моїх очах людина, яка сказала неправду тільки один раз в житті, такий же, як і найгірший злочинець! Якщо вони не врятовані, їх чекає однакова доля »

Раптом я відчув величезну свободу, так як зрозумів, що можу любити Його так само, як і хтось інший, тому що Він буде судити мене так само, як і найгіршого зі злочинців, що очікує страти! »(Джон Бівер)

»(Джон Бівер)

З моменту прийняття Христа Джон зрозумів, що хоче бути не просто слухачем, а й творцем. Це підштовхнуло його вступити до біблійний інститут «Слово Віри» в Далласі, штат Техас. У 1982 році, закінчивши інститут, Джон був прийнятий на роботу в Міжнародний центр допомоги нужденним «Слово віри». Там він пропрацював з червня 1983 по листопад 1987 року.

У листопаді 1987 року в житті Джона почалася нова віха - він став помічником пастора в Християнському Центрі Орландо під керівництвом Бенні Хінна. У січні 1990 року пастор Хинн направив Джона на місіонерське служіння.

1990 рік став дуже значущим для Джона. Разом з пасторської командою Бенні Хінна він заснував служіння «The Messenger». В даний час служіння стало інтернаціональним: його фіси є в Англії, Австралії та США. Принципи, на яких базується служіння «Messenger International», - чистота, влада, перевага і цілісність.

Крім місіонерської та проповідницької діяльності, Джон займається написанням книг для християн. Багато з них стали бестселерами: «Так говорить Господь?», «Приманка сатани», «Полум'яне серце», «Страх Господній», «Двері диявола», «Екстраординарна життя».

Джон і його дружина Ліза живуть з чотирма синами (Едісона, Остін, Арден і Алек) біля Орландо, Флорида.

Джон і його дружина Ліза живуть з чотирма синами (Едісона, Остін, Арден і Алек) біля Орландо, Флорида

В даний час Джон їздить по країні і за кордоном, проповідуючи те, що Бог поклав йому на серце. Джон Бівер - живий приклад роботи в душі людини Живого Бога. Спеціально для вас ми підібрали ще кілька надихаючих цитат від Джона:

«Так багато поставлено на карту. Ми не можемо легковажно ставитися до часу, довіреній нам тут, на землі. Вічна доля людей залежить від нашого послуху плану Божого. Його воля в тому, щоб усі спаслися і наблизилися до образу Ісуса. Він не бажає, щоб хто-небудь був залишений ».

«Коли нам боляче, коли ми помиляємося, коли ми налякані, Бог хоче, щоб ми наблизилися до Нього, а не віддалялися від Нього. Він запрошує Своїх дітей прагнути в Його обійми, де нам забезпечений захист і любов. Там Він дасть нам настільки прекрасні бачення, що вони зможуть повернути нам безтурботність і спокій ».

Текст підготувала Юлія Величкина

© «Слова підбадьорення», при повному або частковому копіюванні матеріалу посилання на першоджерело обов'язкове.

Дивись також:

  1. Проповідь Джона Бівера "Як не попастися в пастку сатани" - можливість послухати проповідь

Який секрет вдалого шлюбу?
Для чого я це роблю?
Багато з них стали бестселерами: «Так говорить Господь?

Мерлин (Merlin)

Сериал Мерлин (Merlin) — это экранизация захватывающей книги о Короле Артуре, по легенде живший во времена магии и волшебства. Телеканал BBC постарался максимально передать атмосферу тех времён — идеально подобранные актеры, десятки сценаристов, работающих над адаптацией истории к кинематографу, потрясающие декорации и дорогостоящие костюмы и платья — всё это увлекает зрителя и позволяет прочувствовать историю былых времён..

Это лишь начало приключений юного Мерлина и принца Артура, чьи судьбы с этого момента будут крепко связаны. Впоследствии один из них станет самым могущественным и известным чародеем, другой — доблестным рыцарем и великим королем Альбиона…

Это удивительная история юного мага, который в впоследствии становится одним из самых могущественных и известных волшебников из тех, кто когда либо жил на земле…