Питання і відповіді - Богоблог

Питання: Щоб ви мені порадили, щоб я міг звільнитися від ліні? Це моя найбільша проблема сьогодні. Читати далі Що ж мені робити з моєю лінню?

Читати далі Що ж мені робити з моєю лінню

Можливо, ви пережили щось жахливе: зрада, зраду, фізичне насильство або душевне наругу, і сьогодні ви відчуваєте слід від цих подій у своєму житті. Справа в тому, що фізичні рани болючі, але душевні рани заживають ще гірше.

Людина нікуди не може втекти від своїх спогадів і від того, що живе у нього всередині. Він робиться жорстоким, втрачає довіру до інших і, одного разу переживши біль, закривається, щоб не пережити її ще раз. Постає питання: чи як позбавиться від цього порочного кола? Читати далі Євангеліє для тих, хто пережив травму

У минулому році було дуже багато молитов, на які Бог мені не відповів - по крайней мере, я так це сприйняла. Найбільш яскравий (і сумний) приклад такої пропущених молитви - мій племінник. Я так багато піднесла молитов: "Господи, не дай, щоб мій племінник народився з синдромом Дауна". Читати далі Як довіряти Богу, незважаючи на пропущені молитви?

Читати далі Як довіряти Богу, незважаючи на пропущені молитви

Питання: якщо Бог такий люблячий, добрий і милосердний, то чому так багато людей в цьому світі помирає? Чому помирають діти, які ні в чому не винні?

відповідає доктор Рави Захаріас : Питання дуже складне, але дозвольте мені висвітлити один або два аспекти як мінімум. К.С. Льюїз сказав, що немає нічого, що переможе тебе так сильно як питання, який ти сам не до кінця зрозумів, навіть після того як тобі його озвучили. Припустимо, я веду діалог з скептиком. До чого буде вести це питання? Читати далі Якщо Бог є, то чому невинні діти вмирають?

Багато людей запитують: "Чому Бог ставить людей в підпорядкування лідерам, які допускають серйозні помилки, а деякі з них навіть нечестиві?"

відповідає Джон Бівер : П оглянемо на дитинство Самуїла (1 Цар. 2-5). Бог, не диявол, поставив цю молоду людину в підпорядкування зіпсованому священика на ім'я Ілій і двом його нечестивим синам, Хофні та Пінхас, які також були священиками.

Ці люди були дуже нечестивими. Вони брали приношення, використовуючи маніпуляції і силу, і вони робили перелюбу з жінками, які збиралися біля дверей скинії. Читати далі Як Бог може використовувати зіпсованих лідерів?

Читати далі Як Бог може використовувати зіпсованих лідерів

Вільна людина - щаслива людина. І якщо раптом хтось хоче без права і причини тебе свободи позбавити - 100% потрібно боротися і її відстоювати.

Але можна, я запитаю тебе про дещо? Свобода в нашому світі - це чітка, продумана система або хаос без правил і обов'язків? Читати далі Навіщо вірити в Бога, якщо це позбавляє свободи?

Питання: Чи допустимі християнам заняття фізичною культурою, спортом і бойовими мистецтвами? Чи припустима самозахист і захист слабких (за яких умов)?

відповідає Юрій Сипко : Святий апостол Павло відповів на це питання. «Все мені можна, та не все на пожиток Усе мені можна, але ніщо не повинно володіти мною ». 1Кор.6: 12.

Якщо виходити з цього слова, хто дерзнёт вказати, кому б то не було, на допустимість або не припустимо занять спортом. Цілком очевидно, що кожна людина імеетсвоё розуміння і сам особисто приймає рішення про те, що йому корисно і необхідно. Читати далі припустима самозахист і захист слабких?

Читати далі Що ж мені робити з моєю лінню?
Постає питання: чи як позбавиться від цього порочного кола?
Читати далі Як довіряти Богу, незважаючи на пропущені молитви?
Чому помирають діти, які ні в чому не винні?
До чого буде вести це питання?
Читати далі Якщо Бог є, то чому невинні діти вмирають?
Читати далі Як Бог може використовувати зіпсованих лідерів?
Але можна, я запитаю тебе про дещо?
Свобода в нашому світі - це чітка, продумана система або хаос без правил і обов'язків?
Читати далі Навіщо вірити в Бога, якщо це позбавляє свободи?

Мерлин (Merlin)

Сериал Мерлин (Merlin) — это экранизация захватывающей книги о Короле Артуре, по легенде живший во времена магии и волшебства. Телеканал BBC постарался максимально передать атмосферу тех времён — идеально подобранные актеры, десятки сценаристов, работающих над адаптацией истории к кинематографу, потрясающие декорации и дорогостоящие костюмы и платья — всё это увлекает зрителя и позволяет прочувствовать историю былых времён..

Это лишь начало приключений юного Мерлина и принца Артура, чьи судьбы с этого момента будут крепко связаны. Впоследствии один из них станет самым могущественным и известным чародеем, другой — доблестным рыцарем и великим королем Альбиона…

Это удивительная история юного мага, который в впоследствии становится одним из самых могущественных и известных волшебников из тех, кто когда либо жил на земле…